Friday, July 13, 2012

NAFAS : Bab 26 Final


Bab 26


Majid sedang barmain dengan komputernya di ruang tamunya. Berkali-kali aku melihatnya ketawa sendirian tatkala dia sedang sibuk berinteraksi di channel #sayangabang di IRC. Dia memang suka menghabiskan masanya di sana, semenjak dia pulang dari England. Dan sejak akhir-akhir ini, dia ada memberitahuku bahawa dia mula berkawan rapat dengan seorang pensyarah dari UM yang bernama Azman melalui IRC. Dan kini dia sering menghabiskan masanya ke rumah Azman. Malah dia sendiri mahu aku berjumpa dengan Azman, tetapi manalah aku ada masa untuk itu semua...
Aku mengeluh resah berkali-kali. Pandanganku hampir-hampir kabur sewaktu aku memandang ke arah ibukota di veranda kondo Majid. Sebelum itu dia telah berkali-kali menasihati aku supaya banyak-banyak bersabar. Kerana menurutnya, Amir yang dikenalinya sekian lama selalunya akan kembali rasional sebaik sahaja nafsu amarahnya itu surut.
"Dia memang begitu, nanti dia akan balik kepada kau. Percayalah!" Ucap Majid kepadaku sambil mengurut-ngurut belakangku. Dia tahu aku sedih. Selama aku hidup, tak pernah aku alami rasa sedih seperti ini. Malah abang Zami sendiri tak boleh membuatkan aku merana begini.
"Tapi kalau dia betul-betul merajuk nanti, macam mana? Aku takut dia akan balik ke New York. Kalau dia balik ke New York... ish!" Aku menggaru-garu kepalaku yang tidak gatal itu. Kotak rokok kepunyaan Farid yang ada di atas meja seolah-olah memanggilku untuk merokok kembali.
"Dengar ni, Zam. Aku rasa dia lebih perlukan kau dari dari kau perlukan dia!" Majid menekan-nekan papan kekunci komputer laptopnya yang di letakkannya di atas meja di ruang tamunya. Dia dan Azman nampaknya sedang galak berbual di bahagian utama (main) channel #sayangabang.
"Jika dia merajuk ke New York... aku sanggup ke sana untuk pujuk dia." Aku mula bertekad.
"Alah... aku boleh bertaruh dengan kau yang dia tak akan pulang ke New York." Kata Majid dengan penuh pasti.
"Mana kau tahu? Kau tahu isi hati dia?"
"Aku kenal dia lebih lama dari kau..."
"Kau rasa dia ada di KL?"
Majid mengangguk. Lalu berkata:
"Sebab tu abang Farid kena jumpa kak Nita. Abang Farid rasa kak Nita tahu di mana dia sekarang. Selalunya kalau dia merajuk, mesti dia jumpa Kak Nita. Lagipun sekarang ni, dia hanya berhubung dengan kak Nita sebab dia ingat abang Farid dan Salina membencinya..." Jelas Majid satu persatu. "Dulu masa dia balik ke Malaysia, dia pernah merajuk jugak."
"Dulu bila?"
"Alah... masa dia mula-mula balik ke sini dulu. Masa pertama kali aku jumpa dia. Masa tu aku baru jer lima belas tahun. Ingat tak aku pernah beritahu kau tentang hal ini dahulu?"
Aku mengangguk perlahan, lalu menanyainya:
"Kenapa dia merajuk?"
"Masa tu kami ajak dia pergi parti di rumah kawan abang Farid di Bukit Damansara. Entah macam mana... dia cuba minum. Dia mabuk. Bila dia balik ke rumanya pada pagi esok harinya, bapak dia... boss kau encik Mansur tu, apa lagik... mengamuklah! Dia kena marah. Dia kena marah depan aku, Zaha, abang Farid dan Anita." Jelas Majid. Matanya tidak boleh dilepaskannya dari monitor laptopnya.
"Lepas tu, apa yang terjadi?"
"Dia lawan balik. Dia cakap bapak dia tak pernah sayangkan dia." Majid membuka bungkusan cokelat yang ada di hadapannya sejak tadi. Dia menawarkan cokelat tersebut kepadaku. Aku cepat-cepat menolak tawarannya itu walaupun perutku terasa lapar. "Dia marahkan bapak dia dan dia kata, masa bapak dia bercerai dengan mak dia dulu, bapak dia langsung tak mahu tahu tentang hal dia di New York. Dan dia cemburu dengan adik-adik tiri dia... et cetera, et cetera, et cetera..." Cerita Majid dengan panjang lebar.
"Amir tidak pernah ceritakan hal ini kepada aku." Aku mengusap-ngusap misaiku yang tebal itu. Sememangnya Amir jarang menceritakan tentang bapa kandungnya itu kepadaku.
"Mungkin dia tak mahu kau tahu... dia sayang kepada bapaknya itu. Tapi dia rasa seolah-olah bapak dia tak pernah sayangkan dia dengan sepatutnya." Majid mengeluh. Dia termenung jauh. "Kau mungkin tak tahu tentang hal aku pula... tapi sekarang aku mahu kau tahu... selama ini aku tak pernah beritahu langsung tentang hal diri aku ini kepada kau."
"Hal apa pulak?" Tanyaku kehairanan.
"Abang Farid dan aku sebenarnya tak ada pertalian darah langsung--"
"Maksud kau?" Kata-katanya tadi sememangnya membuatkan aku terkejut.
"Bila mak aku sedang mengandungkan aku... dia kahwin dengan bapak aku." Suara Majid mula perlahan. Dia tak tahu bagaimana dia hendak menyambung kata-katanya lagi kepadaku.
"Kenapa kau tak pernah ceritakan hal ini semua kepada aku... selama ini, aku hairan jugak kenapa muka kau dengan muka abang Farid berlainan. Tapi aku tak pernah pulak nak tanya kenapa. Baru lah sekarang aku tahu mengapa." Sememangnya wajah Farid dan Majid berbeza. Majid berwajah campuran, seolah-olah ada darah Melayu, Cina dan Arab di dalam dirinya. Farid pula nampak keMelayuan.
"Sebab aku malu--"
"Malukan apa?" Tanyaku.
"Aku tak kenal siapa bapak kandung aku sendiri." Aku terdiam. Terasa bersalah kerana telah memaksanya memberitahu kepadaku tentang hal yang selama ini dirahsiakan dari diriku. "Sampai sekarang mak aku tak mahu beritahu kepada aku siapa bapak aku tu sebenarnya... aku sendiri tak tahu mengapa. Tapi aku tahu kenapa mereka telah hantar aku ke UK sejak secondary one… sebab mereka tak mahu bapak aku cari aku di sini. "
Majid cuba mengukir sekuntum senyuman kepadaku. Kemudian dia menyambung:
"Semasa Amir merajuk dulu... Dia mahu lari dari rumah. Jadi dia pergi berjumpa dengan Kak Nita. Lepas tu Kak Nita membawa dia ke rumah kami. Tak kan lah aku nak sorok dia kat rumah kami… Jadi aku bawak dia stay kat rumah Zaha. Kami duduk di sana selama sehari dua. Aku tak tahu kenapa dia benci sangat dengan bapak dia... jadi aku beritahu dia tentang diri aku ni... aku kata dia beruntung. Sekurang-kurangnya dia kenal siapa bapak dia sendiri."
"Jadi... lepas tu, dia balik semula kepada bapak dia?"
"Tak... dia balik ke rumah datuk dia. Sejak hari itu, aku rasa dia langsung tak mahu jumpa bapak dia... kecuali di pejabatnya."
"Sampai begitu sekali?" Tanyaku. Aku takut aku akan menerima nasib yang sama dari Amir.
"Amir tu memang degil... keras kepala. Tapi hati dia boleh lembut dengan orang yang dia betul-betul sayang." Jelas Majid kepadaku.

Kata-kata akhir Majid kepadaku masih terngiang-ngiang lagi di dalam kepalaku, sewaktu aku sedang berdiri keseorangan di veranda. Bunyi Majid menaip papan kekunci komputernya boleh aku dengar dengan jelas dari veranda. Sekali aku terdengar dia ketawa berdekah-dekah. Entah apa sahaja yang sedang berlaku di channel #sayangabang sehingga membuatnya ketawa begitu, aku sendiri kurang pasti. Yang pasti, fikirannya tidak sekecamuk aku. Dia tampak gembira!

Bila aku terus pandangi langit malam yang penuh dengan bintang itu, aku tahu bahawa tak kan habisnya segala hasrat di dunia. Bahawa aku sendiri mempunyai hasratku sendiri. Aku mahu hidup bersama Amir buat selama-lamanya.
Aku termenung jauh ke arah pemandangan malam Kuala Lumpur. Lampu-lampu malam berkerdipan. Aku yakin bahawa Amir masih berada di kota ini. Kerana degupan jantungnya seolah-olah dapat ku rasakan berdegup di sebelah jantungku sendiri...

"Kak Nita tahu di mana Amir sekarang..." Kata Majid dari belakang. Langsung dia mengejutkan ku dari lamunanku.
"Mana?" Tanyaku dengan nada yang terlalu ingin tahu.
"Di SS 7... di rumah lamanya dahulu." Beritahu Majid. "Kak Nita kata... dia mesti ke sana. Sebab dia tak ada tempat lain yang boleh dia tuju."
Aku sendiri tidak pernah terfikir tentang rumah lamanya ini. Rumah ini adalah rumah lama kepunyaan ibu Amir yang telah digunakan oleh bekas suaminya selama beberapa tahun. Encik Mansur yang telah membiarkan rumah ini (yang kini menjadi milik Amir sepenuhnya) kosong setelah dia pindah ke Country Heights sejak empat tahun yang lepas. Amir sendiri pernah berkali-kali menyuruh aku pindah ke rumah banglonya ini, tapi aku telah menolak permintaannya itu. Aku tak sanggup tinggal keseorangan di dalam rumah banglonya yang besar itu. Bukannya kerana aku takut, tetapi aku akan merasa kesunyian tinggal di rumahnya itu, (tanpa dia berada di sisiku sewaktu dia belajar di UK).
"Abang Farid kata... Amir nak jumpa kau." Kata Majid. Dia mula menyiapkan dirinya untuk keluar bersamaku.
"Dia masih marahkan aku?" Tanyaku inginkan kepastian.
"Itu aku tak tahu..."
Aku menghela nafas panjang sebelum keluar dari kondominium Majid untuk ke tempatku meletak kereta.
Majid telah menunjukkan kepadaku arah untuk ke SS 7. Hanya sekali sahaja aku ke kawasan ini. Itupun, pada waktu itu, Amirlah yang telah membawaku ke sini.
Menurut Majid, kawasan ini dahulunya memang terkenal sebagai kawasan orang kaya-kaya. Seperti mana kawasan Bangsar dan Bukit Damansara sekarang ini. Sememangnya kawasan ini dipenuhi dengan rumah besar-besar.
Rumah banglo Amir yang mengadap padang golf, kudapati terang benderang. Kereta BMW Salina dan Poshe Amir ada di hadapan banglonya itu.
"Aku sebenarnya takut untuk berjumpa dengannya." Ucapku tiba-tiba kepada Majid. Aku gugup.
"Takut apa pulak?"
"Aku takut dia tak mahu terima aku... aku tak sanggup ditinggalkan."
"Lah... janganlah fikir yang bukan-bukan." Majid keluar dari kereta. Dia membuat isyarat tangan memujukku keluar sama.
Dengan perlahan aku berjalan ke arah pintu hadapan rumah Amir. Aku dapat melihat bayang-bayang Amir, Salina, Farid dan Anita di dalam ruang tamu. Aku dapati Salina sedang berbual dengan Amir dengan serius. Entah apa sahaja yang sedang dibualkan oleh Salina kepada Amir. Salina kulihat sedang mengurut-ngurut bahu Amir.
Amir kelihatan sedih. Dia tertunduk-tunduk sewaktu Salina sedang bercakap kepadanya.
Di dalam hatiku, aku berdoa agar Amir tidak akan meninggalkanku. Aku berdoa hubungan aku dan Amir akan baik seperti sediakala.

Setibanya aku di muka pintu, terus aku membeli salam. Semua yang ada menjawab salamku. Amir mendongak lalu memandang ke arahku. Hatiku retak seribu apabila aku dapat melihat bekas tumbukan pada bahagian bawah mata kirinya. Bahagian tersebut kelihatan sedikit kehitaman, bekas terkena tumbukan ku pada petang tadi.
Amir hanya diam, lalu berjalan ke arah aku. Dia memegang lenganku lalu menyuruh aku keluar bersamanya.
Di dalam taman di hadapan rumahnya, kami bersemuka. Nadiku berdegup kencang. Aku hanya menantikan nasib yang bakal aku terima nanti. Aku seperti seorang pesalah yang sedang menunggu hukuman gantung...
"Zam... awak masih sayangkan saya?" Ujar Amir tiba-tiba bersuara. Soalannya ini penuh bermakna. Aku berdebat dengan perasaanku. Amir mungkin mahu meninggalkanku walaupun nanti aku menjawab soalannya itu dengan mengatakan bahawa aku menyayanginya setengah mati, ataupun sebaliknya. Aku sendiri kurang pasti.
"Tentulah saya masih sayangkan abang. Sampai bila-bilapun saya akan sayangkan abang." Jelasku seperti mahu menangis. Sebak hatiku apabila aku akhirnya dapat bersemuka dengannya.
"Farid telah beritahu kepada saya... tentang apa sebenarnya yang telah berlaku. Saya tak tahu Majid ada bersama awak bila ex awak ada di rumah awak. Saya tak tahu awak cuma mahu menolongnya bila dia sedang mabuk pada malam itu. Jika saya di tempat awak... jika perkara yang sama berlaku kepada Salina, saya juga akan menolongnya. Saya tak sepatutnya cemburu."
"Abang tak salah--"
"Dengar ni Zam... saya memang bersalah di dalam hal ini. Saya sepatutnya mendengar penjelasan awak. Bukan penjelasan budak-budak tu.Tapi kerana terlalu marah, saya langsung tak boleh berfikir--"
"Zam tak patut pukul abang sampai berdarah... sampai lebam macam ni." Kataku sambil memegang bahagian mukanya yang lebam itu. Amir memaling jauh kerana terasa sakit.
"Saya mintak maaf!" Amir berlutut di hadapanku. "Saya harap awak boleh maafkan saya." Katanya bersungguh-sungguh. Dia tertunduk ke bawah.
Aku menyuruhnya berdiri kembali. Aku dapati air matanya mula mengalir.
"Saya takut selepas saya tinggalkan awak tadi... awak akan tinggalkan saya. Tapi kata Salina... awak masih sayangkan saya." Jelasnya kepadaku.
"Memang betul kata-kata Salina... Zam masih sayangkan abang." Amir terus mendakapku. "Takkanlah kerana perkara kecil macam ni Zam akan tinggalkan abang."
Aku dapat merasakan dakapannya yang kuat itu langsung menghangatkan tubuhku pada malam yang dingin itu. Aku terasa gembira buat pertama kalinya pada malam itu. Hatiku mula tenang.
"Zam fikirkan... abanglah yang akan tinggalkan Zam begitu sahaja. Bercemaruk kepala Zam petang tadi."
Aku mengusap-ngusap rambutnya, sambil menyuruhnya berhenti menangis.
"Saya tak mungkin boleh hidup tanpa ada awak di sisi saya." Bisiknya ke dalam telingaku. "Masakan saya boleh hidup jika separuh nafas saya ada di dalam diri awak?"
Sejuk hatiku apabila aku mendengar kata-katanya itu.
"Tanpa awak saya langsung tidak boleh bernafas." katanya kemudian.

Pada malam itu. Mungkin kerana apa yang terlah berlaku diantara aku dan Amir; hubungan diantara Amir, Farid dan Salina kini telah terjalin kembali. Aku dapati, Farid dan Salinalah yang telah bertungkus lumus mencari Amir untukku. Faridlah yang telah memberitahu kepada Amir tentang hal sebenar di sebalik peristiwa yang telah berlaku, dan Salina pula yang telah memberitahunya tentang rasa resah rinduku terhadap dirinya.
"Jadi kau tak jadi balik kat rumah aku lah nih?" Tanya Farid kepadaku. Sengaja dia mahu mengusikku.
Aku menggelengkan kepalaku. Aku memaling ke arah Amir yang tersenyum di sebelahku. Aku tahu bahawa dia mahu aku duduk di rumah lamanya itu pada malam itu.
"Okaylah... kalau macam tu, Aku, Majid, Anita dan Salina nak balik ni. Dah lewat sangat ni!" Ucap Farid, lalu berdiri dari kerusi sofa untuk bersalaman denganku.
"Jangan gaduh-gaduh lagi Mir... you bukan budak kecik lagi." Kata Salina memberi nasihat. Amir tertunduk-tunduk malu. Dia kemudian bersalaman dengan aku. Lembut tangannya ku rasa. Selembut hatinya.
"Thanks for always being there for me, kak Nita." Ucap Amir kepada Anita yang kini mula berjalan ke arah muka pintu.
Setelah kereta Salina keluar dari kawasan rumah, Amir terus menutup pintu pagar, lalu berjalan ke arah aku.
"Saya rindu sangat dengan awak." Sebutnya sambil memegang daguku.
"Sayapun sama." Sambutku sambil menolongnya menutup pintu hadapan rumahnya.
Kami naik ke tingkat dua. Kemudian masuk ke kamar utama. Menurut Amir, ini adalah kamar lama ibu dan bapanya sebelum mereka bercerai dahulu. Amir telah duduk di rumah ini selama enam tahun sebelum dia di bawa ibunya tinggal di kota New York.
Di dalam bilik, Amir terus memelukku. Dicium bibirku berkali-kali.
"Sakit tak bila abang kena tumbukan saya tadi?" Tanyaku kepadanya dengan nada simpati.
Amir mengangguk. Aku menoleh ke arah baju putihnya yang ada di atas lantai. Aku dapati baju putih tersebut kotor terkena darahnya yang kini telah berubah kepada warna kecoklatan. Banyak juga darah yang telah terkeluar. Aku terasa bersalah.
"Tak sangka Zam pandai melawan pulak... macho Zam nih!" Ucap Amir sambil mencium pipiku. Tangannya sibuk meramas-ramas dadaku. "Macho macam abang-abang askar." Pujinya pula.
Aku pula diam. Aku langsung membiarkan diriku diperlakukan begitu olehnya. Kerana seluruh tubuhku sememangnya adalah miliknya. Dia berhak melakukan apa sahaja terhadap diriku.
Amir membuka seluarku. Seluar kerjaku itu memang kotor. Ada terdapat bekas-bekas tanah liat yang melekat di atasnya.
Selepas dia melondehkan seluarku, dia terus melemparkannya
ke atas lantai di sebelah sofa di dalam kamar. Dengan hanya berseluar dalam warna putih, Amir melihat-lihat tubuhku seolah-olah itulah kali pertama dia melihat tubuhku itu.
"Badan awak semakin hari semakin tough saya tengok!" Amir memujiku lagi. Aku tersipu-sipu sambil menekapkan tapak tangan ke busutku yang mula mengeras itu.
Kini giliran Amir pula membuka pakaiannya. Seperti aku, dia berdiri di hadapanku dengan hanya berseluar dalam.
"Hah... basah abang punya seluar!" kataku sambil menunjukkan ke arah seluar dalam Amir yang menonjol tegang. Air mazinya telah meninggalkan kesan basah di atas seluar dalamnya itu.
"Nak rasa tak?" Tanya Amir kepadaku. Bermain-main denganku seolah-olah itulah kali pertama aku berjumpa dengannya.
"Nak!" Pintaku manja sambil bergerak semakin rapat kepadanya.
"Zam buka dulu, baru saya buka" katanya sambil menunjukkan seluar dalamnya. Amir meramas-ramas kelakiannya yang keras menegang itu.
Aku pun melucutkan seluar dalamku. Kelihatanlah kejantananku yang terpacul tegang memanjang sehingga ke pusatku.
Kini, keseluruhan tubuhku telanjang tanpa dibaluti seurat benang pun.
"Janganlah tengok macam tu bang, malulah" Kataku tersipu-sipu. Mata Amir galak memerhatikan tubuhku.
"Malu apa. Bukan ada sapa." Katanya dengan nada yang geram.
"Abang bukak la pulak" pintaku manja supaya lekas aku boleh melihat kejantanannya yang sedang berdenyut-denyut itu.
Amir pun melucutkan seluar dalamnya. Dan mencanaklah kejantanannya dengan garangnya.
"Stim saya tengok abang macam ni!" kedengaran suara kecilku memuji keadaan Amir yang sedang berbogel di hadapanku.
"Saya lagik stim tengok awak" katanya sambil mengusap senjatanya di hadapanku. "Sakit tak kalau saya fuck awak ganas-ganas"
"Sakit tak apa, janji sedap," balasku kepadanya. "Lagipun memang saya suka kalau abang main ganas-ganas dengan saya!"
"Sayang kat awak!" katanya. Dia mendekatiku.
Aku bergerak sedikit. Amir melengkar tangannya ke pinggangku. Aku cuba menepis tapi tidak bersungguh. Dia pun menarik tubuhnya merapatkan ke badan ku. Terus aku di peluknya.
Dadanya yang padat itu berlabuh di dadaku, manakala senjataku mencucuk-cucuk kelengkannya. Maklumlah, aku lebih rendah darinya.
Amir memeluk dan mendakapnya erat. Aku pula memeluk lembut, lehernya aku taut kemas, sambil tangannya mengusap ke seluruh bahagian belakang dan punggungku. Aku hanya mendesis perlahan. Dia tahu dia suka diperlakukan begitu.
"Suka tak saya buat macam ni?" tanya Amir lembut di telinganya.
Aku hanya mengangguk lemah. Amir terus mencium leher dan bahuku. Rengatanku bertambah.
Sekali lagi bibir kami bertaut rapat. Aku mengeluh kesedapan sambil merangkul erat lehernya.
"Ahhh... sedapnya bang!" Aku merengek manja.
Amir terus memelukku sambil meraba badanku. Kelakiannya juga aku usap lembut. Dia mendesis geli menahan kesedapan. Selepas tu, aku pun duduk di sofa dan dia masih berdiri.
Aku menatap tubuhnya. Dia menanti penuh sabar.
"Nak kulum? Kalau nak kulum, kulumlah!" katanya menyuruh aku menghisap kejantanannya.
Aku pun duduk di sofa lalu memegang kemaluannya.
"Sedapnya, sayang!" katanya perlahan. Kemaluannya aku urut atas
bawah dengan lembut. Aku dapat rasakan ketegangannya. Lebih keras dari sebelumnya.
"Cepatlah hisap, sayang!" Perintahnya apabila dia tak dapat menahan lagi rasa sedap aku mengurut-ngurut kelakiannya itu sehingga kendur lututnya berdiri di hadapanku.
Tanpa membuang masa, aku pun mula mendekatkan mulutku ke hujung kejantanannya. Aku cium takuknya yang kembang besar itu dengan lembut. Kemudian, hujung lidahku menjilat-jilat hujung kepala takuknya. Amir rasa geli, ngilu, tapi sedap.
"Masuklah dalam mulut." Pintanya. "Tak tahan ni. Sedap!"
Tanpa perlu dipaksa, aku mengangakan mulutku lalu memasukkan kelakiannya ke dalam. Aku mengulum kelakiannya dengan lembut. Terasa kehangatan kelakian Amir yang berdenyut-denyut di dalam mulutku.
Aku geram, lalu aku mengulum kelakiannya itu sehingga ke pangkal.
Amir mengeluh kesedapan. Dia memegang kepalaku, seolah-olah menyuruhku mengulumnya dengan lebih dalam dan lebih pantas lagi.
Aku terasa semakin seronok mengulum dan menghisap kejantanannya. Amir membiarkan sahaja sehingga dia puas.
Selepas puas, Amir menyuruhku bangun semula, berdiri. Tatkala aku sedang berdiri, dia menangkap badanku lalu terus aku dipeluk. Putingnya kuhisap dan jilat dengan lembut. Amir tak melawan. Dia meramas rambut ku. Aku hisap putingnya, hanya suara keluhannya sahaja yang kedengaran dari mulutnya.
Amir kini melutut di hadapanku. Kejantananku diusap dengan perlahan. Air mazi sudah meleleh di lubang takukku. Amir mengusap melewati ke bahagian kelengkang dan bawah perutku. Amir menggigit pehaku penuh geram. Suara mengerangku makin kuat.
"Best tak?" Dia menanyaiku dengan nakal.
Aku tak menjawab, hanya mengangguk meminta dia terus memainkan peranannya mengusap-ngusap kejantananku itu.
Kemudian, Amir menjilat dan menghisap kelakianku. Dia geram. Aku tahu bahawa kelakianku yang besar itu sangat-sangat digemarinya.
Amir mengulum dengan ganas dan dalam. Aku makin mengerang
dengan kuat:
"Ahhh... ahhhhh... mmmmm... sedap bang!"
Akibat tak tertahan, tubuhku menjadi lemah, aku terbaring di sofa, Amir masih lagi menjilat kejantananku.
"Bang... fuck saya bang. Saya dah tak tahan ni! Boleh yer, bang?" Aku inginkan kepastian.
Amir mengangguk perlahan tanda bersetuju.
Amir pun menghalakan hujung senjatanya ke lubang keramatku. Di masukannya senjatanya itu perlahan-lahan. Kemudian, masuk, masuk masuk lagi!
"Ahh...aahhhhhh...aaaahhhhhhh!" Getusku Amir menahan sedap.
Aku pula mendengus kuat, menahan sakit dalam kesedapan. Amir belum lagi mengganasi aku. Mungkin dia biarkan dahulu. Biar rasa sakit itu hilang sedikit. Amir mendayung perlahan dengan lembut.
Aku mengerang menahan keenakan. Apabila sudah yakin, Amir memasukkan keseluruhan kelakiannya ke dalam lubang keramatku. Aku
sendiri melakukan bahagian aku dengan sengaja mengemutkan lubangku
Amir menggeliat kesedapan. Di dalam pada itu, dia pun menjolok
habis sampai ke pangkal. Dia biarkan kelakiannya di situ. Sementara aku mengemut lubangku sehingga tubuhnya kejang menahan sedap.
Amir mengerang keenakan kemutanku itu. Aku pula terasa sedap dengan tusukan senjatanya di dalam diriku. Sambil itu, Amir mencium
mulutku, lidahnya kuhisap.
Aku merangkul kemas lehernya. Leher dan mukanya habis ku kerjakan. Aku kucup semuanya.Amir mengeratkan pelukan ke badanku.
Setelah agak lama, Amir kembali berdayung, perlahan. Desis suaraku memecahkan keheningan malam itu.
Amir sorong tarik dengan lembut, punggungku terangkat mengikut pergerakkan senjatanya. Terasa agak payah juga sebab lubang nikmatku sempit.
Amir meminta aku mengemut lagi. Aku pun mengemut. Sekali aku kemut, sekali dia mengerang, kelakiannya terasa pandat dalam diriku.
Amir meneruskan dayungan, kini makin rancak. Amir lajukan sedikit dayungannya. Keluhanku semakin kuat. Amir dayung lagi sampai terangkat-angkat punggungku menahan asakan dan tusukan kejantananya ke dalam
lurah mudaku itu.
Kadang-kala Amir berdayung laju, kemudian perlahan balik. Kadang-kala dia hentak dengan kuat sehingga ke pangkal. Dan serentak dengan iitu, aku mengeluh dengan begitu kuat menerima asakannya itu.
Aku dapat rasakan bahawa Amir begitu menikmati dayungannya itu.
Amir dayung, laju, laju, dan laju sehingga terasa di hujung senjataku seperti nak meledak rasanya. Lebih-lebih lagi apabila perutnya tergesel ke bahagian senjataku. Beberapa detik kemudian, kerana tak tertahan , maka terpancutlah air maniku di atas perutnya.
Lubang nikmatku terkemut-kemut tatkala airku meletus. Dan semakin kuat kemutanku itu akibat dari terjahan bertalu-talu dari Amir.
"Ahhhh...ahhhhh!" Amir melepaskan segalanya. Dia sendiri sudah sampai ke kemuncaknya.
"Mmmm... pandai Zam main!" suara Amir kedengaran manja sambil merenung ke dalam mataku.
"Abang nak tengok kalau Zam boleh main dengan lebih hebat lagi?"
Kataku kepadanya dengan nakal.
"Tentulah abang nak!" Jawabnya cepat-cepat.
Dengan penuh geram aku mencium Amir lagi. Perlahan-lahan dikeluarkan lidahnya ke dalam mulutku lalu ku kulum lidahnya itu sepuas hatiku.
Aku meramas-ramas kelakiannya yang basah itu. Kemudian aku bersihkannya menggunakan pakaian yang dipakainya tadi.
"Saya nak abang pancut ke dalam mulut saya... saya nak minum air abang."
"Nak ke?" Dia menanyaiku seperti tidak percaya.
"Nak!" Sambutku bersungguh-sungguh.
"Kalau nak, kita kena buat lagi. Nak ke?" Dia menanyaiku lagi. Seolah tidak percaya.
Aku mengangguk cepat. Kejantannya kembali segar, menegang. Tubuhnya aku tindih. Aku memasukkan kelakiannya ke dalam kelengkangku.
Kali ini mudah sedikit, sebab aku dah buka ruang. Amir dayung dengan laju. Agak lama selepas tu, dia berhenti dan mencabut kelakiannya.
"Tak tahan ni Zam... sedap gila!"
"Kenapa?" Aku tanya bila melihatnya berdiri.
"Zam hisap batang abang sekarang sampai keluar mani." pintanya
Aku tak menjawab, aku bangun lalu meyambar kelakiannya dengan rakusnya. Aku menghisap kelakiannya yang tegang sekeras-kerasnya itu dengan laju.
"Laju lagi!" pintanya.
Aku melakukan permintaannya sehingga dia terasa hendak keluar, kemudian...
"Saya nak pancut ni, Zam!" katanya kepadaku. Suaranya keras.
Maka, terpancutlah air maninya untuk kali kedua. Penuh mulut aku dengan air maninya, sehingga melimpah meleleh keluar. Dengan penuh geram aku lekas-lekas menelan air maninya. Aku menjilat-jilat sisa air
maninya di kepala takuknya. Mulutku basah dengan air maninya. Aku menjilat kelakiannya sehingga kering. Kemudia duduk tersandar di sofa keletihan. Aku pun duduk di sebelahnya, sambil mengusap-usap
rambut dan dadanya.
"Sedap tak?" Aku menanyainya
"Sedap sangat" Jawabnya sambil mengucup pipiku.
"Nak lagi?" Tanyaku. Sengaja mengusiknya.
"Saya letihlah sayang... pagi esok kita buat lagi," jawabnya lemah.
Aku ketawa kecil. Lalu mengajaknya tidur di atas ranjang.

Di atas ranjang, aku usap-usap rambutnya. Aku cium dahinya. Sebelum dia terlelap, dia telah memintaku tinggal sahaja di sini sehingga dia pulang ke Malaysia untuk selama-lamanya. Aku bersetuju, lagipun kataku, hanya tinggal beberapa bulan sahaja dia di Oxford. Selepas itu, pasti kami pasti bersama bermadu kasih tanpa menghiraukan apa-apa halangan yang mungkin akan timbul di hadapan kami.
Aku membiarkan Amir tidur lena di atas dadaku. Aku mengucupnya sekali lagi sebelum aku membiarkan dia terus tidur di atas dadaku. Dia kelihatan bahagia di dalam tenangnya itu. Aku mengusap-ngusap anak rambutnya. Aku tahu bahawa dia akan cepat lena jika aku buat begitu.
Aku sesungguhnya tahu betapa dia telah menyayangiku sehingga setengah mati. Aku tahu bagaimana pada setiap malam kami bersama, seribu bintang seolah-olah terbentang di angkasa untuk menyambut cinta kami berdua.
Bersamanya, barulah aku mula sedar bahawa cinta sememangnya dapat menyejukkan dunia.

Aku merenung kembali kembali wajahnya. Aku berfikir jauh. Banyak perkara yang telah berlaku di dalam hidupku ini yang telah membawa diriku kepadanya.

Mungkin jejak-jejak perkara itu patut ku ingat kembali.Sepertinya, separuh dari nafasku ada di dalam dirinya.


- TAMAT -

4 comments:

 1. Errmmm...citer dah abis. Lepas ni citer apa pulak?

  ReplyDelete
  Replies
  1. tunggu.. tgh buat citer sendiri... btw your kiamat dunia the best...

   Delete
  2. Thanks dear. Tetapi harus ditamatkan tak lama lagi. Nak beralih pada citer baru pulaks.

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete