Tuesday, October 25, 2011

Jeremy Bilding

Jeremy Bilding
Tinggi :185 m
Berat : 81 kg
zakar : 9" cut
sexuality : bisexual
posisi : top

Thursday, October 13, 2011

Brent Everett

Brent Everett antara gay porn star yang agak aku suka... badan mantap dan konek nalla....
yum-yum

Wednesday, September 14, 2011

Jantan dan Toilet

salam lebaran buat semua....tak ter lambat lagi kan

ok hari ni nak cerita sikit pasal opsesion terbaru aku. skodeng jantan kat toilet..... hahah mcm sial jer.... aku suka tgk mcm jenis batang jantan yg masuk toilet tu. sungguh memberangsangkan nasib baik dtg dgn kawan straight kalau tak comfirm aku dah jadi manusia tandas.....hahaha so sebagai pencuci mata lihat lah koleksi gambar kat bawah ni yer....

Saturday, February 19, 2011

Joey Hart

Joey Hart