Saturday, January 16, 2010

Cuci Mata

hari ini happy bagi aku sebab dapat pergi mencuci mata lagi....tapi malang aku tak dapat nak simpan memori indah aku. kalau lah mata aku dapat rakam dan boleh ingat semula gerenti syok habis.

program cuci mata aku hari ini adalah dengan melihat jantan jantan sejati or tidak sejati di negara aku yang indah ini mmg agak seronok la. partama masa aku nak tren ni nampak sorang jantan yang aku rasa dlam masih sekolah lagi kot. nampak muka hensem dan innocent sangat. kalau bukan dlam tren mahu aku jilat dan geget dia dah la buka cando sangat.. berair mak sekejap tengok benda kat celah kangkang dia, umph... nalla sangat.. aku cuma mampu tahan je la. karang ada yang kena tangkap sebab seksual harassment.

pastu masa aku tiba kat shoping complek ni emm banyak sangat jantan cando yang lalu. aku cuma mampu telan air liur je...

Dan yang paling aku gersang sangat semasa kat bilik air ni. dah la banyak orang dalam tu agak tak private sangat...tapi jantan sorang ni muka agak hensem badan agak ok dan yang paling penting konek nalla dan tengah tegak berdiri. walaupun dalam seluar jeans dia, benda tu seolah-olah kelihatan jelas dengan saiz yang besar dan panjang. dan yang paling aku tak tahan jantan ni memegang dan meramasnya seolah oleh tak tahan nak melepaskan jus putih yang terkandung dlam telurnya.... emmm langkah kalau aku dapat melolo abg stim tu....

so untuk melepaskan geram aku lihatlah koleksi jantan-jantan yang aku jumpa dalam internet ni.
P/s : sumber gambar ni adalah dari blog atau dari mana mana webside yang aku tgk dlm internet so kepada yang aku terambik gambar dia org ke sorry ye. sbb aku tak ingat siapa empunya gambar ini.

No comments:

Post a Comment